Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اسبق رادیو قرآن می‌گوید: "اقدام ۵۰ سال پیش مرحوم شهیدی‌پور در ضبط ناب‌ترین تلاوت‌های دوران طلایی تلاوت قرآن کشور مصر و اهدای آن به رادیو قرآن موجب به وجود آمدن گنجینه‌ای در ایران شده که موجب حسرت مصری‌ها شده است.

احمد ابوالقاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایران اکونومیست درباره خدمت ویژه مرحوم حجت‌الاسلام شهیدی‌پور به جریان تلاوت قرآن کشور گفت: او بالغ بر '20 هزار' تلاوت قرآن را ضبط کرد که آرشیو امروزی رادیو قرآن برگرفته از آرشیو نوارهای ضبط شده توسط حجت‌الاسلام شهیدی‌پور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالقاسمی معتقد است که مرحوم شهیدی‌پور 'اولین خادم قرآن به معنای خدمت به جامعه قاریان و حافظان قرآن است.'

این قاری ممتاز قرآن کریم درباره سختی‌هایی که مرحوم شهیدی‌پور در راه ضبط و نگهداری ناب‌ترین تلاوت‌های دوران طلایی تلاوت قرآن متحمل شد، گفت: او در زمان طلبگی در دوران طاغوت که اگر یک طلبه حتی از جلوی رادیو فروشی هم رد می‌شد تکفیر می‌شد، 5 رادیو ضبط می‌خرد و یک آنتن 5 متری روی بام خانه‌‌اش نصب می‌کند و دائما در حال ضبط بهترین تلاوت‌های دوران طلایی قاریان مصری بوده است.

به گفته ابوالقاسمی، مرحوم شهیدی‌پور ' در زمانی که قیمت یک نوار کاست خیلی بالا و حدود یک سوم حقوق روزانه یک کارمند معمولی بود، پول خرید چند خانه را خرج خرید نوار کاست و ضبط تلاوت کرد، در حالی که خودش یک خانه کوچک در قم دارد و با سختی و زی طلبگی این خدمات را انجام داده است.'

ابوالقاسمی که خود سال‌هاست در رادیو قرآن حضور دارد و در دوره‌ای مدیریت آن را هم برعهده داشته است، درباره آرشیو تلاوت‌های این رادیو می‌گوید: 'هر کدام از اساتید مصری که آمدند آرشیو رادیو قرآن را دیدند تعجب کردند، اما تعجب اصلی برای حرکت بجا، هوشمندانه آقای شهیدی است که با خرج بخش عمده‌ای از مال خود این کار را انجام می دهد و فکرش 50 سال جلوتر از همه بود.'

این مدرس هنر تلاوت قرآن کریم درباره اهمیت این اقدام مرحوم شهیدی‌پور می‌افزاید: 'وقتی عبدالفتاح طاروطی (قاری مصری) به ایران آمد و آرشیو رادیو قرآن را دید، گفت: شما ایرانی‌ها عقل داشتید و تلاوت‌های ناب را ضبط کردید اما ما مصری‌ها چون فکر می‌کردیم این تلاوت‌ها در کشور ما زیاد است ضبط نکردیم، این تلاوت‌ها در هوای مصر از بین رفت اما شما آنها را به زنجیر کشیدید و در آرشیوتان نگه داشتید.'

ابوالقاسمی در این باره می‌افزاید: او علاوه بر این هزینه، حوصله، سلیقه و خط زیبای خود را در ضبط و دسته‌بندی این تلاوت‌ها به کار گرفته است و این یک هدیه الهی به مردم ایران بود که از طریق استاد شهیدی اهدا شد.

این مدرس هنر تلاوت قرآن کریم یکی از مهمترین نقاط قوت مرحوم شهیدی‌پور را روحیه معلمی او دانسته، می‌افزاید: 'کسی که به او زنگ می‌زد و سؤال داشت به قدری کامل توضیح می‌داد که مطمئن شود موضوع تماما جا افتاده است، من بارها که سؤالاتی داشتم و خدمت ایشان تماس می‌گرفتم، مکالمه ما خیلی راضی و جواب‌گرفته به اتمام می‌رسید.

وی همه اقدامات مرحوم شهیدی‌پور را حاصل اخلاص، اشتیاق و تحمل بالای او می‌داند و می‌گوید: هیچ کس از این مرد یک لحظه تندخویی، ترش رویی و عصبانیت ندید و در مقابل شوخی‌ها همواره خنده‌رو بود.'

ابوالقاسمی در انتهای این گفت‌وگو با اشک و افسوس ابراز می‌کند که ' ایشان مبرز در علوم قرآن، حافظ کل قرآن، آگاه و درس‌خوانده بود و افسوس که ما بیش از این از او استفاده نکردیم و اکنون به نوعی یتیم شدیم.'

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرحوم شهیدی پور رادیو قرآن تلاوت قرآن تلاوت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!

تین نیوز

دبیر انجمن تولیدکنندگان صوتی و تصویری، با اشاره به اینکه متاسفانه دولت در بخش هایی مانند قیمت گذاری دخالت می کند، گفت: سازمان توسعه تجارت و معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، برنامه و چشم انداز مثبتی در زمینه صادرات ندارند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، محمدرضا شهیدی افزود: تولیدکننده از حداکثر پتانسیل برای ارتقای کیفی و کاهش قیمت محصولات برای رقابت با برندهای دیگر مانند تولیدات چینی استفاده می کند؛ اما شرایط صادرات باید توسط سازمان توسعه تجارت فراهم شود. متاسفانه دخالت معاونت و کمیته های دولت در امور بنگاه ها هیچ گاه به شکل ریل گذاری صادراتی نبوده و تنها صنایعی که از اقدام مثبت دولت در صادرات بهره مند شده اند، کانی های فلزی و غیرفلزی و همچنین پتروشیمی ها بوده اند که آنها هم به نوعی متعلق به دولت هستند.

شهیدی اظهار کرد: امروزه چنانچه به عراق صادرات انجام شود، برای دریافت پول با مشکل مواجه هستیم؛ چرا که حتی در این کشور نتوانسته ایم یک شبه بانک برای تبادلات مالی ایجاد کنیم، اما تا دلتان بخواهد نهادهای مسوول در این زمینه داریم.

وی با اشاره به اینکه نهادهای مسوول نتوانسته اند در نمایشگاه اکسپو از تمام ظرفیت ها استفاده کنند، عنوان کرد: تولیدکننده باید به کار تخصصی خودش یعنی تولید بپردازد و ایجاد ساز و کارهایی مانند دعوت از هیات های تجاری برعهده مسوولان و متولیان است و متاسفانه امروز شاهدیم که تعداد خارجی های حاضر در نمایشگاه درصد ناچیزی از شرکت کنندگان را تشکیل می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • رونمایی از نشریه منش استادی با محوریت اساتید قرآنی درمشهد
  • صدای مرحوم مسعود اسکویی را بشنوید
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • اوسمار به ساکت مدیون است
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد